duminică, 29 iulie 2012

ARC-170 Fighter - Revell

Seria Star Wars este bine reprezentata de catre firma Revell care pe langa kiturile clasice, pentru cei pasionati de seria de filme ale marelui regizor George  Lucas, a scos o intreaga serie de "kituri usoare" care sa umple vitrinele celor care doresc sa le aiba in colectie fara a fi cine stie ce mari modelisti si fara a fi nevoie sa devina. Tot din categoria Easy Kit, ca si Darth Vader's Tie Fighter , Milenium Falcon si X-wing Fighter, este si ARC-100 Fighter kitul fiind unul simplu si care nu necesita lipici si nici vopsele.
Kitul are piesele prevopsite se afla pe patru rame din plastic alb si o rama din plastic transparent cu geamul cockpitului.

 Kitul fiind unul simplu si instructiunile de montaj sunt simple, dar suficient de calre chiar si pentru un incepator.
 Kitul a suferit mai multe spalari cu vopsea de ulei neagra diluata cu neofalina (benzina de brichete). Pentru zonele deja vopsite cu negru am facut spalarea cu unul dintre lichidele special concepute de cei de la Vallejo, respectiv "Wash black shade". In felul asta am scos in evidenta atat panourile cat si restul detaliilor aflate pe nava de lupta. Pentru siguranta am lipit piesele intre ele cu Contacta Profesional de la Revell. La final am lacuit nava cu lac semilucios, acrilic, de la Vallejo.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu